Annons
Användarnamn: NadjaSunesson
Ålder: 35 år
Bor: Kalmar
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-09-09
Senast inloggad:

Jag tror jag började fotografera 2007, eller ja - det var då jag började fotografera aktivt och började lägga ner tid och intresse i det.
Jag anser mig själv vara en amatörfotograf än så länge, man får väl helt enkelt se om det kan bli något av mig med till slut.
Så, jag skulle jättegärna vilja att ni kommenterar mina bilder, bra eller dåligt. Säg inte att "den var kass", utan säg hellre "om du istället gjort så här..". Det känns mycket trevligare.
Tack på förhand :)

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Barn, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Absolut när jag köpte min första digitala systemkamera. Min älskade Nikon D40.

Mitt sämsta fotominne:
Måste vara för ett tag sedan när jag insåg att jag hade tre damm-korn inne i kamerahuset, och som hade förstört ganska många bilder på sistone. Men dem är borta nu :)

Min största inspiration:
Ingen särskild faktiskt..

Jag fikar helst:
På 3G i Karlskrona med nån av mina vänner.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran, självklart. Mitt standardobjektiv och mitt nya Sigma 55-200mm's. En glasögon-puts-trasa är alltid bra. Och på något sätt lyckas jag klämma ner plånbok, leg, mobil, nässpray (beroende) och lipsyl.

Drömbilden är:
Drömbilden är helt enkelt en bild som medför den känsla jag vill ska synas.

 
Mina bilder
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS