Annons
Användarnamn: Hobbes73
Bor: Calgary, Kanada (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-09-09
Senast inloggad:

Bor i Calgary, Alberta, Canada. Hoppas på att ytterligare lära mig denna ädla konst. Ser fototillfällen varje dag - hur kan man inte med naturen kring Calgary. Klippigabergen som slår följe med Calgary's Skyline.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Grassi Lakes, Canmore, Canada - klockan är närmare 21.30 på kvällen och jag når ankaret på en enkel rutt. Där vänder jag mig om och hela min värld bara stannar - nedanför i dalen vilar Canmore och långsamt lyses upp av gatlyktor och ljuset från hus. Runt om mig ligger Klippiga Bergen och bara väntar på att kvällen skall bli natt. Där satt jag fastankrad...tog ett antal foton, men de bästa finns i mitt huvud!

Mitt sämsta fotominne:
Se ovan, kameran jag hade var en enkel APS kamera, hade aldrig en chans att fånga det ögonblick korrekt för omvärlden!

Min största inspiration:
Mina föräldrar - de lärde mig allt jag någonsin behöver och någonsin kommer att behöva för att bli allt jag någonsin kan bli!

Jag fikar helst:
I naturen, men helst av allt i Klippiga Bergen!

I kameraväskan har jag alltid:
Bortsett från kameraprylarna, björnspray och iPod Några bars, dryck och oftast ett litet gaskök för en liten lunch utomhus.

Drömbilden är:
Inte tagen ännu - men den tas troligen med vidvinkel i Klippiga bergen i Canada.

 
Millarville Rodeo
Vanligt
2 bilder
Djur & Natur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS