Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AnnaKarin
Bor: Mariestad, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2002-11-26
Senast inloggad:

Jag blev intresserad av foto på allvar någonstans kring 1980/81. Skaffade min första systemkamera 1982.

Sedan några år tillbaka är jag med i Mariestads Fotoklubb

Periodvis så kommenterar jag många bilder. Jag gör det för att jag tycker det är utvecklande och kul, inte för att få kommentarer tillbaka. Även om jag självklart blir glad av att få kommentarer på mina bilder, så tycker jag att det är viktigare att de som ännu inte fått sina bilder kommenterade får en kommentar. Så, har du fått en bild kommenterad av mig och känner att du vill ge en kommentar tillbaka, så hjälp mig gärna med att ge din kommentar till någon i denna lista Bilder utan kommentar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
United States of America
Vanligt
0 bilder
En liten bit natur
Vanligt
2 bilder
Former & Färger
Vanligt
0 bilder
Vägar och broar
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS