Annons
Användarnamn: fholmboe
Ålder: 45 år
Bor: Vällingby, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2008-10-05
Senast inloggad:

Hej där,

Jag är en sen 70-talist. Jag är gift sedan sommaren 2007 och har två små barn. Foto, träning och goda skratt är mina tre största intressen och dessa hoppas jag kunna förmedla i allt jag gör!

När det kommer till fotograferingen så brinner jag verkligen för att fånga det där ögonblicket som snabbt och flyktigt visar sig och skänker glädje och värme - det där ögonblicket då man tänker "Attans att jag inte hade kameran med mig och fick det DÄR på bild!!".
Efter att ha fotograferat ett flertal bröllop så är min övertygelse klar; det är under dessa dagar jag som fotograf har möjlighet att uppleva många sådana ögonblick av glädje och därför riktar jag i huvudsak in mitt fotograferande på detta!
Jag har även börjat så smått att fotografera med studioutrustning och vill utveckla även denna sida av fotograferandet.

När det gäller träning så är det numera mest gymträning och löpning som finns med på schemat och i lite mindre utsträckning än vad jag skulle vilja. Men familjelivet går före och tiden för sådant kommer den också... :)

Sist men absolut inte minst bland mina intressen är humorn. Jag är bland annat ett stort fan av Hälge Älg och är prenumerant sedan många år. Jag uppskattar och söker humor i väldigt många former, på TV, i tidningar och på Internet. Det finns inget så härligt som ett gott skratt och då livet går i direktsändning får vi inte missa de tillfällen vi har till att njuta och skratta... och då gärna tillsammans!

Om du vill att jag ska vara en del av och föreviga dina stunder, tillfällen och ögonblick... tveka inte att höra av dig!

MVH
Fredrik Holmboe

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Bröllop, Studio, Digital efterbehandling, Porträtt

 
Porträttfoto
Vanligt
3 bilder
Konstfoto
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS