Annons
Användarnamn: Sofie Meijer
Bor: Skanör, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-10-06
Senast inloggad:

Studenten är verkligen något man kommer minnas för resten av sitt liv. Den glädjen är sällsynt, något man inte får uppleva ofta. Lika sällsynt är också tomheten som följer efter studentdagen - vad händer nu? Världen öppnar sig för en, full av möjligheter, drömmar, tid att göra vad man vill...

Studenten gjorde att jag fick tid till att ta tag i mitt fotointresse. Tidigare kände jag inte att det var lönt att skaffa en systemkamera, som jag ändå inte skulle kunna använda så mycket som jag ville när skola, plugg och annat stod i vägen för mig. Systemkameran stannade i mina drömmar.

Nu har jag min allra första egna systemkamera, en Olympus e-620. Jag har ännu mycket kvar att lära mig om den, och det kanske inte blir så lätt alla gånger, men... Fotografering är verkligen något jag brinner för, och jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med min Olympus.

/Sofie

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Macro, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
på Pronto på Lilla Torg i Malmö

Drömbilden är:
inte alldeles perfekt

 
Vatten
Vanligt
5 bilder
Mörker
Vanligt
0 bilder
The Miserable Rich - Muswell
Vanligt
0 bilder
Byggnader etc
Vanligt
0 bilder
Stilleben
Vanligt
2 bilder
Djur och Natur
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS