Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Jern
Ålder: 70 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-12-01
Senast inloggad:

Hej, jag heter Janne och är tvåbarnfar. Har haft foto som en liten hobby sedan -76 som går i banor, har nu köpt (nov. -02) en digital kamera. En annan hobby jag har/hade är att träna och tävla i "lydnad" med hundar (rekommenderas) om man har hund. Bilar, särskilt äldre bilar 30-60 talet är också en kul grej, kör en Chevrolet -56 själv sedan Mars -06. Fotosidan inspirerar ju också väldigt mycket till att fotografera, skoj helt enkelt.
(Har ont i lederna (atrit) så träna/tävla med hundarna orkas inte mer, tyvärr) och inte dom roliga lite längre fotopromenaderna som saknar asfalt.

2010-09-20, ser att här behöver uppdateras... Men kan iaf säga att Fotosidan har blivit jättebra men för proffsig för mig, var mer glada amatörer förut, vid snack på forumet m.m.

Hundarna är borta, den sista i aug 2011.

Redigerat januari 2014.

ANNONS