Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Frida_Fotograf
Ålder: 35 år
Bor: Aneby, Jönköpings län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2008-10-09
Senast inloggad:

Pigg, glad och social har jag vandrat genom livet, oftast med en kamera i handen. När jag föddes, 1988, var det fortfarande den analoga kamerans tidevarv och jag älskade mina första engångskameror. Som tur var, enligt mina föräldrar, gjorde den digitala kameran så småningom sitt intåg så jag slapp ruinera dem med film och framkallning.

Under mina gymnasieår ägnade jag mig åt djurvård - även om jag lika ofta hade kameran i handen som något djur.Men därefter har det varit fotoutbildning som gällt.

Naturfotolinjen på Ålands folkhögskola, tillsammans med olika distanskurser i bl.a. photoshop har gett mig goda förutsättningar för att utveckla mitt bildspråk och mitt tekniska kunnande.

Som fotograf är jag ständigt på jakt efter nya motiv, nya berättelser och känslor att förmedla och hoppas naturligtvis kunna fånga den "perfekta" bilden vid varje tillfälle. Att i ett "fruset ögonblick" kunna förmedla både känsla och budskap, utöver en estetiskt tilltalande bild är min vision. På något konstigt sätt blir motiven, när man ser dem genom sökaren mycket mer intensiva, både i form och färg. Detta är en upplevelse som bara gör fotograferingen till en allt större passion.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Bröllop, Mode, Studio, Vilda djur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Photography
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS