Annons
Användarnamn: carlwilhelmrasch
Ålder: 62 år
Bor: Nynäshamn, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1975
Medlem sedan: 2008-10-15
Senast inloggad:

Jag älskar att fotografera det mesta i min omgivning, fordon, byggnader, föremål, natur, stadsmiljöer et.
Sedan jag började plåta digitalt så har fotointresset vaknat till liv igen. Jag jobbar delvis som grafiker/bildbehandlare. Temporär fotosida finner du på följande adress http://www.lyrics.retoric.com/fotomix.html

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Fick min första spegelreflex på 70-talet. En Mamiya MSX 1000. Den var jag mycket stolt över och tog flera tusen bilder med från olika delar av världen.

Mitt sämsta fotominne:
När jag lyckades radera alla bilder på ett bräde av misstag, ur min första digitalkamera.

Min största inspiration:
Just nu är jag mest fascinerad av gamla objekt, typ fordon och byggnader som berättar en historia och påminner om alltings förgänglighet.

Jag fikar helst:
Våfflor på Lövhagen i Nynäshamn

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D40 och ett extra objektiv (Tamron 18–270)

Drömbilden är:
En bild som sätter igång fantasin och som förmedlar någonting extra i form av speciella färgkombinationer, eller som bjuder på någon speciell ljuseffekt av något slag.

 
specialbilder
Vanligt
2 bilder
Mina bilder
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS