Annons
Användarnamn: jernberger
Ålder: 95 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1949
Medlem sedan: 2002-12-04
Senast inloggad:

Utnyttjat fotografering i många sammanhang för att minnas både privat och inom yrket (ortoped). Starkt vetenskapligt präglad, i den meningen att jag vill upptäcka verkligheten och inte fly den.
Mystik, magi, och tro på något översinnligt anser jag vara ett missbruk av sitt mänskliga förnuft. Mitt förnuft räcker bland annat inte till för den högre matematiken, men jag kan ändå glädjas åt att Einsteins teorier praktiskt visat sig gälla t ex. vid atomers klyvning och ljusets böjning av gravitationen.
Jag njuter av livet och universum, även om jag har svårt att acceptera att död är förutsättning för annat liv, att "mina" atomer kommer från annat liv och kommer att återlämnas till nytt. Inte begränsat till individ, utan i den totala omsättningen av biologiskt material. Hypotes: "Av liv är du kommen, till liv ska du återgå".
Att spela jazz har hört till ett av mitt livs stora glädjeämnen, ett underbart sätt att genom improvisation leva helt i nuet med stort beroende till medspelande, även åhörarna, för full utdelning av glädje.

 
Posering
Vanligt
1 bilder
Naturromantik
Vanligt
1 bilder
Konst-Ting
Vanligt
1 bilder
Ansikte
Vanligt
1 bilder
Portar
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS