Användarnamn: proggen
Ålder: 65 år
Bor: Huddinge, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-10-21
Senast inloggad: 2021-11-27 14:17

Hej svejs!

Nu har jag kommit igång med fotograferandet efter en lång tids uppehåll med andra jobb som krävde uppmärksamhet, de är kvar men lämnar lite mera utrymme nu.

Jag är i alla fall en ensamstående pappa med tioåriga tvillingar som försöker få tid till mina intressen, och särskilt foto och att skriva. Barnen är tacksamma att plåta då det blir mycket glädje och känslosituationer. Dom eggar upp varandra så att det blir fina ögonblicksbilder också.

Till vardags försörjer jag mig som bussförare på deltid, det är kul och fyller plånboken med det nödvändigaste.

Jag har också en deltidstjänst på Vänskapsförbundet Sverige-Nicaragua där jag sysslar med medlemsutveckling, information och layout. Där blir det mycket foto och skrivande, men mest med andras foton. Under 2016/2017 planerar jag en foto och informationsresa till Nicaragua, det ser jag fram emot.

På min fritid tycker jag om att fota makro på blommor, porträtt och kulturen lockar. Skulle vilja ha tid att fota natur, men det är sällan jag har möjlighet till det. Av och till gör jag reportage om kultur och föreningsaktiviteter som jag publicerar i olika media. Så foto kommer in på många sätt i mitt liv, och jag gillar det skarpt!

Medlem i grupperna

Du behöver Macromedia Flash 8 och ha Javascript påslaget för att kunna se bildspel.

Ladda ner Flash

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Porträtt
Vanligt
8 bilder
I naturen
Vanligt
7 bilder
Mat & dryck
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS