Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AndersW82
Ålder: 42 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-10-23
Senast inloggad: 2023-12-19 06:41

Jag köpte min första systemkamera (en Nikon D80) hösten 2008 och sen dess har jag tagit vad som känns som miljontals bilder. Man är som vanligt inte perfekt i sitt utövande av nya hobbies men jag utvecklas så sakta och det börjar dyka upp en del okej bilder bland mina alster. Dock hoppas jag att jag aldrig slutar utvecklas i mitt utövande, man kan bara bli bättre.

Sommaren 2009 tog jag min examen som marinbiolog och det är min utbildning som speglar mina bilder. Jag är uppvuxen på Hönö och det är naturen och havet som jag fotar mest.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Action / Äventyr, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En ensam kväll med solnedgång och fantastiska moln längst ut på klipporna hemma på Hönö. Kungsfiskaren i Torsviken vintern 2010 är ett annat bra minne, troligen den mest fotade kungsfiskaren i Göteborg någonsin.

Mitt sämsta fotominne:
När jag gick på mellanstadiet var vi på Nordens Ark och jag hade fått min första kamera, en analog pocketkamera. Resan resulterade i en hel rulle med en skylt som det stog "Varning, mata ej djuren" på. Bakom den fanns snöleoparden som jag egentligen ville fota.

Jag fikar helst:
Längst ut på klipporna

I kameraväskan har jag alltid:
Snus

Drömbilden är:
Alla typer av bilder på fisktärnor

 
Naturdetaljer
Vanligt
5 bilder
Maritimt och marint
Vanligt
2 bilder
Solen
Vanligt
0 bilder
Djur & natur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS