Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: holmberg_1
Ålder: 40 år
Bor: Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-10-24
Senast inloggad:

Så har nu äntligen budgeten tilltagit och låtit mig införskaffa kamera med lite tillbehör. Äntligen kan man fotografera när och var man vill.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Har ännu inte inträffat. Några bra glimtar är annars min första bild tagen i Manuellt lägen med min morbrors Nikon D80. Vilken överraskning! Bilden blev bra. Stiby Backe naturreservat kommer jag aldrig glömma. Vilken natur. Och förstås makrobilderna som togs vid Valje halvö.

Mitt sämsta fotominne:
När jag missade en perfekt bild pga att jag inte hade kameran med mig. (Note to self: Always bring the camera.)

Min största inspiration:
Naturen.

Jag fikar helst:
...inte alls. Annars med underbar utsikt på hög höjd.

I kameraväskan har jag alltid:
1 Kamera 2 Objektiv skojar bara... vatten i flaska. Att bli törstig och ha minst två kilometer till närmsta vatten är inget man vill uppleva fler ggr. Nu när jag tänker efter borde man ha en mulltoa med sig... (glömmer aldrig den gången när jag blev.....)

Drömbilden är:
Ingen aning

 
Studiobilder
Vanligt
1 bilder
Karlshamnsbilder
Vanligt
1 bilder
Skånes Djurpark
Vanligt
1 bilder
Relativt bra bilder
Vanligt
3 bilder
Mina första bilder.
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS