Annons
Användarnamn: MaartenL
Ålder: 38 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2008-10-27
Senast inloggad: 2021-09-16 20:22

Älskar att vara ute i naturen och fota fåglar. Gillar även att fota landskap och makro. Gillar speciellt att fota i samband med att solen går upp eller går ned. Fint ljus gör en bild betydligt mer intressant.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt bästa fotominne har jag från en tidig morgon i aril 2009 då jag var uppe tidigt och fotade soluppgången vid Bråviken. Det finns verkligen inget som är så vackert som naturen precis när solen går upp och allt vaknar till liv.

Mitt sämsta fotominne:
Mitt sämsta fotominne har jag ifrån i December 2008 då jag skulle fota vattenfallen bakom Louis De Geer i Norrköping. Det var 16 grader kallt den här dagen. När jag stod som bäst och fotade så slutade plötsligt min kamera att hitta fokus (AF). Vad nu? När jag vände på kameran så hade vattenångan från vattenfallet bildat en isbeläggning på UV-filtret. Var inte så mycket att göra, bara att gå hem. Därför fick jag inte så många bra bilder på denna vackra vy vid det här tillfället, men det kommer flera bra tillfällen!

Kronhjortsbrunst
Kronhjortsbrunst
0 kommentarer
Veteranfamiljen
Veteranfamiljen
0 kommentarer
Älgen springer genom vinterskogen
Älgen springer genom vinterskogen
0 kommentarer
Storlomsparet
Storlomsparet
0 kommentarer
Sångsvanarna lyfter
Sångsvanarna lyfter
3 kommentarer
Storlommen lyfter
Storlommen lyfter
0 kommentarer
 
Portfolio
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Tamron Cashback - Scandinavian Photo