Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: SubClip
Ålder: 44 år
Bor: Rönninge, Stockholms län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-11-04
Senast inloggad:

Jag är en porträtt- & bröllopsfotograf med bas i Älvsjö. För att se fler bilder är du välkommen in på min hemsida och blogg som finns på subclip.se

Men jag är inte bara fotograf, jag är redigerare oxå :)
Jobbar just nu med ett internationellt sportmagasin...

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Posering, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det var under en resa till Kenya 2003 som jag upptäckte fotografin "på riktigt" och insåg hur mycket en enda stillbild kunde förmedla.

Mitt sämsta fotominne:
hm... får jag fundera på...

Min största inspiration:
Andra fotografer!

Jag fikar helst:
Ofta!

I kameraväskan har jag alltid:
förutom utrustningen så har jag alltid ett skrivblock med info, tankar och bildförslag samt ett par extra kontaktlinser

Drömbilden är:
Jag har faktiskt ingen drömbild just nu. Jag tycker att det är så kul att fotografera människor och skapa minnen att alla jobb och fotosituationer är lika roliga!

 
Gravid
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
3 bilder
Barn
Vanligt
1 bilder
Bröllop
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS