Annons
Användarnamn: T.L-Photo
Ålder: 48 år
Bor: Grums, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-11-10
Senast inloggad: 2024-03-01 09:35

Är en naturälskare och en hobbyfotograf från Grums i Värmland. Gillar fota djur, natur och fåglar, eller vad som för stunden visar sig framför linsen.

Har för dagen bra kamerahus, men börjar få några år på nacken nu(Canon 5d MarkII. Har inte den bredaste kollektionen av objektiv, men 90mm -70-200mm -120-400mm -150-600mm. Saknar ett vidvinkel och ett fast 50mm. Men det får komma tids nog.

Gillar att fota tillsammans med min flickvän Viktoria Höglund som även hon har en sida här på Fotosidan. Pga. barn situation och även för henne tunga studier så har fotot stått lite stilla. Men framtidens utsikter ser ändå ljus ut för att åter få lite foto sessioner tillsammans

Mest blir det foto i hemmatrakterna, men med närheten till Vänern så finns det ändlösa möjligheter. Och det ska vi försöka förverkliga frampå.

Vi har en fantastisk natur runt oss där vi bor med inslag av bl.a Älg, rådjur, vildsvin ,kronhjort, varg, kungsörn, lodjur, räv, bäver mm mm
Gäller bara att ha med kameran vid rätt tillfälle =)

Februari -21 startade jag min youtube kanal (T.L-Photo) med engelskt tal. Kika gärna in där och följ med på upptågen i de Grumsiska markerna.

Följ mig även på bloggen här på FS.

På sikt kommer det kanske även återigen upp en egen hemsida, det är något jag tänker lite om i alla fall.

Följ mig gärna även på Instagram där även lite vardagshändelser får plats i mitt flöde. @tl_photo_nature

Mvh Tony Lövgren






Väl mött med varma hälsningar Tony Lövgren

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Reportage / Situation, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag och min fru besökt Naturreservatet Bergs Klätt i Arvika kommun. Vi är där minst en timme före solens uppgång. Och detta brukar vara runt den 20 April. Mycket fågelliv möter oss då och en färgsprakande himmel färgar älgåviken i varma färger. På marken lyser sedan blåsipporna upp.. I vindskyddet tar vi sen frukost och njuter av sången från alla vårfåglar. Även den gång jag fick följa med Naturfotografen Tommy Johansson en hel dag, och sitta i gömsle för att fotografera kungsörn är stort. Vi hade minst fem olika örnar på åteln. Dock ett trist ljus. Men upplevelsen väger upp det.

Mitt sämsta fotominne:
Alla möjligheter man jag inte tagit till vara på

Min största inspiration:
Naturen och min Fru

Jag fikar helst:
Kaffe och en smörgås med köttbullar och rödbetssallad.

I kameraväskan har jag alltid:
Det som jag inte brukar just nu

Drömbilden är:
Någon stämningsfull bild med kalla eller varma färger.

 
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Vinter
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
S/V
Vanligt
0 bilder
Sprak...
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
Jakt
Vanligt
0 bilder
Kväll/Natt
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS