Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Madelle
Ålder: 46 år
Bor: Varberg, Hallands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2008-11-19
Senast inloggad:

Jag är en glad amatörfotograf som har fotograferat till och från i snart 10 års tid. Oj vad tiden har gått fort...! Känner mig dock ändå som nybörjare! Jag älskar svartvit fotografi och använder mig fortfarande av den analoga tekniken. Jag får en enorm tillfredställelse av att ta fram en bra bild och veta att jag har gjort den "själv" från början till slut.
Men jag måste erkänna att jag har börjat vackla lite grand...så för drygt en månad sen bestämde jag mig för att införskaffa en skanner. Nu har jag skannat in nästan alla mina negativ och kan själv välja om jag ska gå ner i mörkrummet eller sitta vid datorn och redigera. Himla smidigt! Som mor till en snart två årig son så räcker ju tyvärr inte tiden till riktigt att gå ner i mörkrummet och blaska för det kan ju ta timmar att få fram "den där" bilden om det ska bli riktigt bra och det blir dyrt med vätskor om man inte använder dem frekvent...vet inte hur mycket jag har fått slänga.
Har inget särskilt favoritmotiv som jag tycker om att fotografera, förutom min son då, utan det blir mest på känsla. Jag gillar kontraster i en bild och tycker att budskapet och stämningen i bilden kan vara viktigare än kvaliten.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Barn, Svart-vitt, Mörkrum, Arkitektur

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Polaroid
Vanligt
1 bilder
Humsjön
Kollektion
0 bilder
Rollie
Vanligt
2 bilder
Toycamera
Vanligt
4 bilder
Barn
Vanligt
0 bilder
Tema
Vanligt
0 bilder
Blandat färg
Vanligt
2 bilder
Blandat Sv/v
Vanligt
1 bilder
Gatufotografering
Vanligt
0 bilder
Arkitektur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS