Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Pontcor
Ålder: 46 år
Bor: VARGÖN, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-11-25
Senast inloggad:

Gift 2-barnsfar som då och då hittar olika intresseområden att brinna för. Nu tror jag att jag har hittat ett intresse som kommer ligga mig varmt om hjärtat en lång tid framöver. Egentligen är det min fru som länge varit intresserad men inte riktigt tagit sig tid att lära sig. Jag har därför försökt hjälpa henne genom att ställa 1000 frågor till min arbetskompis, Mattias Larsson (som också är medlem här på sidan med användarnamnet "herr Larsson"). Detta har lett till att jag nu själv har blivit fast i "fototräsket" tillsammans med min fru:-)

I övrigt vill jag bara säga att jag är oerhört tacksam om ni vill lägga någon liten kommentar till någon/några av mina bilder. Meningen är att jag ska utvecklas som fotograf här på fotosidan. Ris eller ros spelar ingen roll(ris lär man sig av och ros blir man glad av), eller varför inte kombinera:-)


Ha en bra dag!

 
Vehicles
Vanligt
0 bilder
Flowers
Vanligt
2 bilder
People
Vanligt
8 bilder
Mix
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS