Annons
Användarnamn: Stefan_Hogeborn
Ålder: 59 år
Bor: Hägersten, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1978
Medlem sedan: 2008-12-01
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Undervattensfotografi

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När vi satt i en slänt på 5 meters djup på Maldiverna och det kom cirka 10 Mantor (Djävulsrockor) dansande framför oss i en timme. Efter 5 minuter var min Fuji Velvia rulle slut och jag satt resterande tid och funderade på om jag skulle hinna upp och byta rulle innan mantorna försvunnit. Så här i efterhand vet jag att jag skulle hunnit.

Mitt sämsta fotominne:
Att alla de bästa Mantabilderna från Maldiverna försvann på natten efter firmafesten. Jag var så ivrig att visa dem för mina kollegor och ville inte lämna kvar diorna på jobbet hela helgen. Jag har aldrig återsett dem. Numera har jag "RAID" NAS server som backup!!!

Jag fikar helst:
Cafe Grandpa på Kungsholmen.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier och min 10,5:a

Drömbilden är:
Det vore coolt att fota Svärdet, den sista av de Svenska regalerna som ännu inte hittats. Karl den 11:s sigill i Sala Silvergruva är även det ett drömfoto. Den ligger dessvärre på 96 meters djup i mörkt 1 gradigt vatten. Så det krävs lite plannering.

 
Vrak
Vanligt
1 bilder
Grottor
Vanligt
2 bilder
Gruvor
Vanligt
1 bilder
Pool
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS