Annons
Användarnamn: Trustor
Ålder: 35 år
Bor: Kungälv, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-12-13
Senast inloggad:

Ser mig själv som avancerad amatör med lite annorlunda idéer. Tycker om att chocka och överraska med mina bilder. Började fota mer seriöst i början av 2007 och inhandlade min första systemkamera sommaren 2008. Gick en tvåårig fotokurs mellan 2008-2010. | |

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Fine Art Nude, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Har två stycken riktigt härliga fotominne. Första är ifrån 19:e Oktober 2008 när jag fotade min absolut första fotosession. Blev rätt så okey bilder och fick bra kritik. Minne nummer två är ifrån 11:e December 2008 när jag fotade min första FAN-session. Bilderna blev klockrena, men tyvärr för få poser som verkligen var bra. Men mycket nöjd och hade hur kul som helst.

Mitt sämsta fotominne:
Det måste nog vara när jag fotade en fotosession 9:e November 2008. Sessionen fick mycket dålig kritik, och oftast inte ens konstruktiv kritik. Var inte kul och det dröjde ett bra tag efter det innan jag ens rörde kameran igen.

Min största inspiration:
Inspireras nog inte av någon speciell faktiskt. Finner dock mycket MOTIVATION hos min lillebror, som har Downs Syndrom. En gladare människa med mer livglädje än honom går nog inte finna och det ger mig kraft och energi att fortsätta med det jag håller på med. Sen att jag har en väldigt stöttande familj som verkligen tror på att jag kan gå långt inom foto.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran förstås. Sen försöker jag så ofta jag kan ha med usb-kabeln, för den vet man aldrig när man kan behöva. Rätt som det är har jag med drivrutinsskivan till EOS digital också.

Drömbilden är:
Finns så många drömbilder att det är svårt att säga något specifikt. Men naturligtvis drömmer man om den PERFEKTA bilden, oavsett motiv. Dagen det händer kan man lägga av med fotografering. Notera att jag skrev "KAN MAN" :)

Naked as we came
Naked as we came
9 kommentarer
Behind those eyes 3
Behind those eyes 3
2 kommentarer
Stripped 3
Stripped 3
5 kommentarer
Behind those eyes 4
Behind those eyes 4
9 kommentarer
Stripped 1
Stripped 1
5 kommentarer
Stripped 2
Stripped 2
10 kommentarer
 
Stripped
Vanligt
3 bilder
Behind those eyes
Vanligt
2 bilder
Naked as we came
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS