Annons
Användarnamn: peter_gullspang
Ålder: 49 år
Bor: Gullspång, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2009-01-04
Senast inloggad:

Nybörjare som varit intresserad av fotografering i många år, men kommit igång ordentligt 2006. 2008 köpte jag min första systemkamera (Nikon D40X) och upplevde en ny dimension av fotografering. Jag hoppas att utvecklas mer som fotograf, jag tycker det är väldigt kul och har nytta av det i mitt yrke.

Att jag inte är så duktig på att fotografera själv (än) kommer inte att hindra mig från att ge kritik, både positiv och negativ sådan, när jag ser något jag gillar eller ogillar. Av någon anledning har jag lättare att se både positiva och negativa saker med andras bilder än med mina egna...

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Vår resa till en liten by på landsbygden i norra Thailand i april 2008, då mitt fotograferande fick ny fart. Mest på grund av de fantastistiska mängder av fina motiv. Synd att jag inte lärt mig kameran och fototeknik bättre innan jag åkte, hoppas att nästa resa kan ge ännu mer!

Mitt sämsta fotominne:
Jag har så kort minne så jag väljer idag, då jag kämpat mig genom en skog ner till en väldigt fin strand vid Vänern för att fota lite bara för att upptäcka att jag glömt kameran på och batteriet var slut (har inget extrabatteri).

Min största inspiration:
Mina barn.

Jag fikar helst:
Ofta och med vänner.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera, ett 18-55 och ett 70-300-objektiv, USB-kabel och laddare. Kort sagt det lilla i fotoväg (förutom några kompaktkameror) jag äger.

Drömbilden är:
Vet inte, inser det förhoppningsvis när jag ser den.

 
Gullspång
Vanligt
8 bilder
Hundbilder
Vanligt
1 bilder
Thailand april 2008
Vanligt
1 bilder
Mina bilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS