Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: emiliathoresson
Ålder: 31 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-01-07
Senast inloggad:

Jag är en (ung?) amatörfotograf (med förhoppningar om att kunna utvecklas som hobbyfotograf, satsar hellre på en karriär inom konst och tatuering) som söker allt och lite till i kunskapsväg om hur man kan lyckas som nybörjare och amatör.
Har du tips på bra objektiv, något bra tips eller vad som hellst så är jag glad för det.
Fotar med en Canon EOS 450D som jag ännu bara är småbekant med (har haft den sedan början av Oktober 08), men hoppas kunna lära mig hantera som min egen vänsterhand.

Inom fotografering är jag mest intresserad av natur (sommar är absoluta favoritårstiden att fotografera, men vem tycker inte det?); såsom stränder, solnedgångar, hav, blommor .. you name it! Till favoritmotiv kan jag också placera porträtt (inne som ute, men har ingen "studio" eller bra inomhus plats, så ute är alltid ett stort plus), konserter (alltid kul!) och .. det som kommer fram. Får jag syn på något är det alltid kul att föreviga det med en bild, varesig det är med digitalkamera eller systemkamera.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Svart-vitt, Konsertfoto

Mitt sämsta fotominne:
Många! Är ovan systemkamera användare så får många dåliga stunder med den.

Min största inspiration:
Fantasin (som är lite till och från)

I kameraväskan har jag alltid:
extra minneskort och puttsduk.

Drömbilden är:
Ett perfekt porträtt av någon; självporträtt, pojkvän .. Eller en otroligt fin naturbild. Men man vet aldrig. En dag tar man väl den, utan att vara beredd på det.

 
diverse
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS