Annons
Användarnamn: fargo1000
Ålder: 67 år
Bor: Huddinge, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1972
Medlem sedan: 2002-12-21
Senast inloggad:

Började plåta -72 i sk frittvalt arbete. Fortsatte sedan på egen hand men tröttnade då jag inte hade möjlighet med labb mm. Efter många års semesterfotograferande utvecklades möjligheten att skaffa labb och framför allt plats att hålla på.
De gamla kunskaperna friskades upp via Folkuniversitetets förnämliga kvällskurser och helt plötsligt öppnades en ny värld.
Efter en tid på fotosidan har ytterligare en fotografisk värld öppnats och det är naturfotografin.
Under 2009 och framåt har det blivit mer jobb än hobby då jag fått möjligheten att fota i tjänsten. Det har i sin tur lett till ytterligare jobb med produktfotograferingar, bilder till hemsidor och fotografering i föreningssammanhang mm .
Profilbilden på mig är tagen av Margaretha Östman

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Blommor
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
Blandat
Vanligt
4 bilder
Stockholm
Vanligt
0 bilder
Drops
Utställning
0 bilder
Små kryp
Utställning
0 bilder
 
 
ANNONS