Annons
Användarnamn: elr
Ålder: 63 år
Bor: Farsta, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2009-03-16
Senast inloggad:

Jag fick en digitalkamera -07 och började fota så smått och upptäckte hur kul det var :). Började fota mer -08 och kände sen att jag inte fick ut det jag ville ur bilden med digitalkameran och köpte mig en systemkamera, Pentax K200D, och började fota med den i december -08. Om jag tidigare tyckte att det var roligt att fota, så är jag numera helt såld :). Det är så jätteroligt! Vilken kul hobby jag har funnit! Har en bilddagbok där jag lägger in mina bilder med text, kom gärna dit och kika :).

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Mitt bästa fotominne:
Kan inte välja ett, är så många som varit roliga att fota :).

Min största inspiration:
När det gäller fotografering så är det att vara ute i naturen och fota allt som man kan hitta där; växter, djur, små & stora ting av olika slag, detaljer på en fasad m.m. :). Men jag blir också inspirerad av att titta på andras foton och se hur de har tänkt kring sina bilder, färger och kompositioner.

Jag fikar helst:
Fika ute i naturen någonstans med medhavd kaffe och nybakade bullar, efter att ha fotat runt, det smakar ju ljuvligt gott :). Men det funkar lika bra att sitta inne och fika oxå med familj och vänner ;).

I kameraväskan har jag alltid:
Pentax K200D, DA 18-55/3,5-5,6 II, Tamron SP AF 90 mm F/2.8 DI Macro 1:1, Calumet 55mm Circular Polarizer MC Filter, Hoya Circular Polarising 52mm.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Växter
Vanligt
2 bilder
Människor/Porträtt
Vanligt
2 bilder
Svart/Vitt
Vanligt
2 bilder
Djurbilder
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS