Annons
Användarnamn: Korpkraxarn
Ålder: 28 år
Bor: Kalmar län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-04-02
Senast inloggad:

Jag heter Rasmus, är endast tretton och har precis börjar fotografera. Jag är väldigt intresserad av fåglar och tar mest bilder av dem. Även natur i allmänhet och andra djur åker med på några bilder. Min högsta önskan just nu är att lyckas med att fotografera en korp, en roskarl och en gök. Lite annorlunda kanske, men det är mina favoritfåglar trots allt!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Varje gång jag har kravlat runt i vadarmarkerna och varit helt nerlerad och sedan suttit i bilen hem och blivit nöjd av alla bilderna.

Mitt sämsta fotominne:
Det är nog när jag testade en grön pressening med lite grankvistar som gömsle... jag spikade upp den med tältpinnar i en glänta i skogen och la sedan ut frön, äpple, ett krossat ägg, bröd, och en talgboll som blivit över. Stativet fick inte plats inne i gömslet så jag fick hålla kameran. Låg i en förfärligt obehaglig ställning i en och en halv timme. Inte en fågel, inte en bild. Inte så konstigt heller...

Min största inspiration:
Brutus Östlings fågelbilder och självklart alla andra fina bilder här på fotosidan.

Jag fikar helst:
Pannkakor och nyponsoppa, mums!

I kameraväskan har jag alltid:
Motljusskyddet... det kommer alltid till andvändning enligt mig.

Drömbilden är:
En vacker korp i gryning/skymning ute vid en myr eller liknande. Det du...

 
Fåglar
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS