Annons
Användarnamn: McBraid
Ålder: 40 år
Bor: Stockholm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2003-01-06
Senast inloggad: 2024-01-07 19:20

Fotointresserad kthstudent som har fotat massvis de senaste åren. Köpte en digital minikamera (Casio Exilim EX-S2) 2002 och har har fotat väldigt mycket med den. Har ett massivt fotoalbum men jag har verkligen saknat manuella inställningsmöjligheter. Försökte fylla den saknaden genom att fota med en gammal systemkamera men jag hade inte så bra tillgång till fotolabb. Så jag köpte en PowerShot A630 till mig själv i julklapp när min gamla kamera hade packat ihop totalt.

Så nu håller jag på och fotar för fullt med min nya kamera, lär mig photoshop ordentligt och försöker att lära mig alla manuella inställningsmöjligheter som min nya kamera erbjuder.

"What's money? A man is a success if he gets up in the morning and goes to bed at night and in between does what he wants to do."
-Bob Dylan

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Väntar fortfarande.

Mitt sämsta fotominne:
När jag stod på monteliusvägen i gryninen en sommarmorgon med den vackraste soluppgången i mannaminne, en lågt liggande dimma som 'flöt' under hela slussen på ett trolskt sätt och en kamera utan batterier.

Min största inspiration:
Ljus.

Jag fikar helst:
På någon uteservering i stan.

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera, en extra uppsättning batterier och ett extra minneskort.

 
Människor & Djur
Vanligt
2 bilder
Utomhus
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS