Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Messings dagliga
Ålder: 62 år
Bor: Tingstäde, Gotlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2009-04-21
Senast inloggad:

Efter ett helt liv i Stockholm lever jag nu vid ett träsk, i en liten ort på Gotland. Jag söker närvaro. Ibland finner jag den.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Mitt bästa fotominne:
När jag var utfattig och inte ens hade en kamera, men längtade efter en. Och fick en analog kompaktkamera av mina ovetande bröder.

Mitt sämsta fotominne:
När jag under elva år upphörde att fotografera för att jag levde med en man som tog fler - och bättre - bilder än jag gjorde.

Min största inspiration:
Linjer som uppstår, pågår och upphör. Saknaden efter mönster och längtan bort från dem.

Jag fikar helst:
på Gula huset eller Hedbergs i Visby.

I kameraväskan har jag alltid:
Jag har ingen kameraväska. Min lilla Lumix ligger i axelväskan med remmen utanför så att jag på en sekund kan rycka upp den och ta en bild.

Drömbilden är:
Två pojkar sitter längst bak i en buss och vinkar. Jag hinner ta tre bilder. En av dem är den bästa jag någonsin tagit. Den är skarp men korning. Pojkarna har redan tröttnat på mig och börjat tänka på annat. En sekund senare är de borta ur mitt liv.

 
Stockholm
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS