Annons
Användarnamn: Mysko_
Ålder: 35 år
Bor: Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2009-04-29
Senast inloggad:

Jag älskar att fota, det är ett av mina största intressen. Jag vill mer än gärna bli en känd fotograf och tjäna en massa pengar på mina foton. Jag vill att folk kommer i håg mig och tycker mina foton är riktigt bra. Jag lär mig mer och mer för varje dag som går.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Mode, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Bingo Rimér - inte för bilderna han tar. Men för att han är så jäkla ball! Alla vet vem han är, han är en duktig fotograf o ja, Bingo är Bäst ^^

I kameraväskan har jag alltid:
Ett extra batteri, en liten putsduk att rengöra lins, o skärm med, ett torkat jätte fint löv som jag fotade en gång, dock inte lika fint torkat . . . . Den där lilla dosan som man kan hålla i handen o ta korten med - dock knappt aldrig använt den, motljusskyddet o kameran!

 
Mina Foton
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS