Annons
Användarnamn: DreamMaddo
Ålder: 38 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-05-11
Senast inloggad:

Jag är en glad och sprallig tjej vid namn Madelen (kallas för Maddo) som alltid tyckt om att fotografera. Föräldrarna blev nog glada när digitalkameran kom och de slapp framkalla rullar med olika naturmotiv som i många fall liknande varandra. Trots detta tog det lång tid innan jag fastnade för att fotografera med digitalkamera. Min första kamera köpte jag hösten 2008.

De första månaderna gick åt att lära sig inställningarna men allt eftersom fastnade jag för macrofotografering. Mitt nya intresse är sport för att lära mig mer om slutartider men jag har även börjat försöka förstå mig på manuell fokusering, vilken jag tycker är rätt svår på G9 i jämförelse med de systemkameror jag fått testa på (kan det bero på att jag fått handledning vid systemkamera?).

Tidigare har jag intresserat mig för att stå framför kameran och det trivs jag bra med och har inte för avsikt att sluta. Är du intresserad av att göra en session är du välkommen att höra av dig, makeupartist finns lätt tillgängligt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men fråga gärna!

//Maddo

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Studio, Posering, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag hade börjat lära känna min kamera och kunde fokusera mer på objektet än inställningarna.

Mitt sämsta fotominne:
När jag fick hem min kamera och inte förstod hur jag skulle göra med kameran. Undrade då vad jag hade gett mig in på!

Min största inspiration:
Fotografer i min omgivning samt naturen.

Jag fikar helst:
Hemma med en kompis eller två.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera med batteri - vid behov även laddare.

Drömbilden är:
Oj, det är många. Jag vill ta mycket naturbilder där jag kan skildra de olika årstiderna.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Mina bilder
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS