Annons
Användarnamn: ZerdOs
Ålder: 50 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2009-06-07
Senast inloggad:

Har tidigare arbetat mycket med musik, efter lite villovägar saknade jag skapandet - processen, tänket. Av ren nyfikenhet testade jag foto och hittade en väg att få utlopp för skapandet.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
är nog ett misstag, tog en bild på en glugg i ett torn. Såg väldigt dåligt ut i kameran, men blev en jätteglad överraskning hemma i datorn!

Mitt sämsta fotominne:
Glömde en dag att ställa in rätt iso, eller, jag hade kikat runt i menyerna på den nyinköpta kameran och pillat lite väl mycket.. Många kort blev, hur kan man säga, hmm.... väldigt, erhm, ljusa...?

Min största inspiration:
Naturen - naturligheten - ögonblicken - det enkla

Jag fikar helst:
hemma med min andra hälft, eller ute i naturen.

I kameraväskan har jag alltid:
putsduk, extra batteri och extra minneskort.

Drömbilden är:
en som jag någon gång tar. Vet man ju inte förrän man lyckats, tror jag.

 
Lite bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS