Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: TheSmurf
Ålder: 42 år
Bor: Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2009-06-09
Senast inloggad:

Är och har alltid vart en person som tänker i logiska banor, sant eller falsk. Fotografering för mig är en av dom få sakerna jag kan slappna av och "känna" istället för att "beräkna".

Började med fota med min fars gamla Canon A1. Sedan köpte jag en kompakt digitalkamera under studentperioden. 2 År efter studierna köpta jag mitt system, och sedan dess har mitt intresse och insikt i fotograferingens värld stigit mångfaldigt.

Intresset finns alltid, men som mycket annat går inspirationen i vågor. Ibland fotas det mycket med bra resultat, och ibland inte så mycket.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Min tid i Kosovo, Där hade jag tid att experimentera och våga. Lärde mig massor med trial and error.

Mitt sämsta fotominne:
När jag började att fota. Mycket frustrerande tid när jag aldrig blev nöjd med resultaten.

Jag fikar helst:
Knäckebröd

I kameraväskan har jag alltid:
Putsduk och Blackrapid kamerarem

Drömbilden är:
Ej tagen(än)

 
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Landskap
Vanligt
2 bilder
Poträtt
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS