Annons
Användarnamn: robinsfoto
Ålder: 43 år
Bor: Lönsboda, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-06-16
Senast inloggad:

Jag är en ensamvarg och för närvarande bor jag i Hörby. Har bott där i tre år men planerar att flytta då jag inte trivs. Jag har en speciell personlighet som heter HSP (highly sensitive person). För mig innebär det bla att jag har mycket stora problem att behålla vänner då de oftast tycker jag är för blyg och inte vågar öppna mig eller att jag tvärtom öppnar mig för mycket så jag skrämmer iväg dom.
För övrigt är jag snäll, omtänksam och hjälper mer än gärna till.
Min älskade prins och lojala vän Pavel lämnade mig 2012-10-19 för att på andra sidan regnbågsbron bli fri från sina smärtor och leka med alla andra hundar. Pavel har varit en stor del av mitt tillfrisknande från depression och han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.
Bara drygt en månad senare skaffade jag mig en ny liten krabat, Bailey, samma ras men annan färg. Pappa passade på att ta en av hans kullsyskon, Yuri.
Mitt absolut största intresse är hundarna. Jag planerar gå en utbildning till hundinstruktör och problemhunds terapeut i vår för att sedan starta eget och kunna hjälpa andra med sina.
Mitt andra stora intresse är fotografering.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Naturen

Drömbilden är:
Mitt egna bröllop =)

 
Övrigt
Vanligt
2 bilder
Natur/Landskap
Vanligt
1 bilder
hunden
Vanligt
1 bilder
Blommor
Vanligt
2 bilder
Färg
Vanligt
1 bilder
Mat
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS