Annons
Användarnamn: Andreas Skoog
Ålder: 27 år
Bor: Värnamo, Jönköpings län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-06-23
Senast inloggad:

Medlem i grupperna

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Min första konsertfotografering med presspass. Att sitta hukad framme vid scenen och verkligen känna sig "på riktigt" var en grym upplevelse som gav grymma bilder!

Mitt sämsta fotominne:
Det är svårt att säga - alla gånger man har tänkt att "nu skulle jag ha haft kameran här" måste nog räknas dit.

Min största inspiration:
Hmm.. Jag tror inte att jag vågar rangordna mina inspirationskällor. Men ska jag nämna något så är det Stockholm, en fantastisk stad med en underbar blandning av modernt och historia.

I kameraväskan har jag alltid:
Ett eller flera USB-minnen, extra minneskort, ett otal pennor, anteckningsblock, laddare, datakabel, visitkort, ett bordsstativ samt diverse skydd till ögonmussla, objektiv etc. Kameran är oftast utanför väskan. =)

Drömbilden är:
Någon jag kan sälja som tavla. Inte mest för pengarnas skull utan för kicken att någon gillar det man gör såpass mycket att de är villiga att lägga pengar på det och ha ens bild på väggen och se den varje dag.

Demonstration
Demonstration
0 kommentarer
Brolle
Brolle
1 kommentarer
Blåklockor
Blåklockor
1 kommentarer
Loreen
Loreen
2 kommentarer
 
Övrigt
Vanligt
2 bilder
Konsertfoton
Vanligt
2 bilder
 
 

Lastolite HaloCompact