Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Jens Boström
Ålder: 44 år
Bor: Karlstad, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-07-08
Senast inloggad:

Jag är en fotobiten nybörjare. I skrivande stund har jag fotat ungefär ett år men det har blivit en hel del exponeringar.

Ett konto på fotosidan känns självklart då jag verkligen vill ta del av er kunskap för att bli en bättre fotograf. Desto mer man lär sig desto bättre ser man hur mycket det finns kvar att lära.Just nu försöker jag utveckla lite rutiner för att fila mer på bilderna direkt på plats. Jag är mycket tacksam om du tar dig tid att kommentera mina bilder och framförallt kritisera dem. Det finns ingen bild som inte skulle kunna bli mycket bättre. Så ge mig gärna något att jobba på!

Inom detta enorma kunskapsfält är jag mest intresserad av natur och djur foto, detta eftersom jag älskar att var ute i skogen så väl morgon som kväll.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Vilda djur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Att fota i de norska fjällen var en fantastisk upplevelse om än svårt.

Mitt sämsta fotominne:
När jag tappade min kamera under hockeymatch.Men det värsta var väl ändå i början när man tror att man fångat en utmärkt bild som senare visar sig vara oskarp (skit bakom spakarna helt enkelt). Idag känns fototuren utan fina bilder ändå som en trivsam sysselsättning.

Jag fikar helst:
Det är viktigare vart jag är. Helst kaffe & smörgås i skogen tillsammans med hunden.

I kameraväskan har jag alltid:
Jag föredrar att bära lite när jag ska fota. Väska och stativ känns ofta som begränsningar.

 
Svartvitt
Vanligt
1 bilder
Egypten
Vanligt
3 bilder
Blandat
Vanligt
2 bilder
Hamnen
Vanligt
0 bilder
Nordens Ark
Vanligt
0 bilder
De små vännerna
Vanligt
3 bilder
Jotunheimen
Vanligt
1 bilder
Utmarksmusiken
Vanligt
0 bilder
Stadsträdgården
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS