Användarnamn: Black_Skorpio
Ålder: 52 år
Bor: Lysekil, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1996
Medlem sedan: 2009-07-10
Senast inloggad: 2019-11-26 15:25

Hej!
Jag heter Bjarne Varøystrand och föddes 1967 på en av öarna utanför Bergen, vid början av 70 talet flyttade vi till Sverige: närmare bestämt Göteborg där jag växte upp.

Under åren som kom efter grundskola och gymnasium så tog jag tillfället i akt och reste en hel del över både de civiliserade så väl som de mindre civiliserade områdena av vår vackra planet.
Fotointresset fanns alltid där hos mig men har med åren utvecklats allt mer till den grad att jag idag såg gott som alltid har kameran med mig: hängandes på axeln eller liggandes på passagerarsätet i bilen, alltid redo för det oväntade.

Fotar gör jag för att det är kul. Intresset att fota grundar sig i naturen och människor i allmänhet. Valet av vilken utrustning jag bär med mig för dagen avgörs av väder, tid på dygnet och dagshumör. Naturens mångfald ger oändliga uppslag.
Alla djur, våra årstider, växter, bär, blommor, landskap, åska, regnbåge, stormar, månen, solens upp och nedgång för att inte tala om alla de djur och fåglar vi har i skog, mark, hav, sjöar, trädgårdar...
Naturen är fantastisk, var rädd om den bara...

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Posering, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Natur, Undervattensfotografi, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
När kameraremmen lossade från kameran och den gick i backen! som tur är så var det "bara" batterigreppet som blev skrot!

Jag fikar helst:
Svart kaffe

Drömbilden är:
Inte en aning, vet nog inte om det förren den "slår mig i ansiktet" efter att man tagit den!...

Faith
Faith
0 kommentarer
Crystal of Life
Crystal of Life
0 kommentarer
The Old Pier
The Old Pier
1 kommentarer
 

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Nya bilder
Vanligt
3 bilder
 
 

Miops Capsule360