Användarnamn: TiLi
Ålder: 29 år
Bor: Arboga, Västmanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-07-12
Senast inloggad:Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En sommarkväll ute i en lövskog, perfekt väder för att fotografera skog och träd. Jag hade precis upptäckt ett nytt ställe som var helt fantastiskt fint. Jag gick runt med kameran i flera timmar och bara fotograferade allt som fanns. Blev för ovanlighetens skull nöjd med väldigt många av bilderna jag hade med mig hem!

Mitt sämsta fotominne:
En lite väl kall vinterdag bestämde jag mig för att åka ut och fotografera fåglar, bla strömstare. Det vart mindre lyckat, kom hem med genomfrusna fötter, inte speciellt bra bilder och drog på mig en förkylning!

Min största inspiration:
Andra fotografers bilder. Suger inspiration varje gång jag ser en bild, tar alltid åt mig och försöker lära mig nya saker och testar nya grejer.

Jag fikar helst:
Ute på ett lugnt litet mysigt fik.

I kameraväskan har jag alltid:
Canon EOS 550D, Canon 18-50mm, Tamron 70-300mm, C-AF 2x TelePlus PRO 300, 2st SanDisc minneskort 4GB, UV filter, ND8 filter, förstoringsfilter 10x.

Drömbilden är:
Förhoppningsvis aldrig tagen, fotografering är jakten på den perfekta bilden, om man känner att man tagit den försvinner suget att fotografera, det vill jag inte!

Röd panda
Röd panda
0 kommentarer
Under eken
Under eken
0 kommentarer
Komodovaran
Komodovaran
0 kommentarer
Röd panda
Röd panda
0 kommentarer
 
Parken Zoo
Vanligt
3 bilder
Landskap
Vanligt
1 bilder
 
 

Tether Tools Case Air