Annons
Användarnamn: elfridamaria
Ålder: 34 år
Bor: Södermanlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2009-07-17
Senast inloggad:

En driven och öppen tjej vilken har ett enormt intresse för fotograferingens konst. Brinner speciellt för att fotografera band/konserter vilket jag just nu övar på.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Helt klart när jag fotograferade Bill Öhström tillsammans med Bie Blues Band i juli 2009.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle fotografera en nyponbuske, försöka få ett snyggt kort på taggarna, och istället fastnar i dem. Men till slut fick jag i alla fall en helt okej bild. Inget ont har inte något gott med sig, så att säga.

Min största inspiration:
Daniel Falk, han är verkligen en grym konsertfotograf! Jag skulle vara glad om jag kunde en tusendel av det han kan. Snacka om en kille med feeling framför scenen.

Jag fikar helst:
Chailatte räcker gott för mig. En macka är ju i och för sig aldrig fel det heller.

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera. Är inte speciellt välutrustad ännu, om man säger så.

Drömbilden är:
En riktigt jävla schyst bild på bandet kent vilka gjort mitt liv så mycket enklare. Mina tonår vore förmodligen panik panik om inte de funnits till.

 
 
 
ANNONS