Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: dreamtheater
Ålder: 61 år
Bor: Strängnäs, Södermanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2003-01-20
Senast inloggad:

Utvandrad stockholmare som just nu bor i Strängnäs... har plåtat sen -89 och har haft eget s/v labb, men det slutade jag med -96. Började med den digitala tekniken -01. Plåtar helst natur/macrobilder med min Olympus SP-590 UZ... en suverän liten kamera! Saknar inte systemkamerabiten alls egentligen, ganska skönt att slippa byta objektiv och lämna in på sensorrengöring faktiskt... det är ju nackdelarna med just det systemet. Har också helt slutat att plåta analogt. Känns helt ute i dagsläget... trots det, keep up the plåting!!!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Vid en liten sjö i maj, när fåglarna kvittrar och man känner att det är gott att leva...

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera med mig...

Drömbilden är:
Inte tagen ännu... förhoppningsvis blir den aldrig det heller. Vad ska man då göra sen...?

 
Vår -14
Vanligt
2 bilder
Stilleben
Vanligt
3 bilder
Vår
Vanligt
1 bilder
Vatten
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS