Användarnamn: Genic
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2009-07-31
Senast inloggad: 2019-04-07 14:42

Utövar mitt fotointresse sporadiskt. Visst, jag har alltid kamera med och jag fotar alltit men då blir det mest när jag dyker på nåt speciellt eller träffar vänner. Men då och då, kanske nån gång i månaden går jag ut och fotar aktivt, då blir det mest natur och macro för att det är lätt. Jag har en analog systemkamera som fått komma ut och lufta sig det senaste året och då med svartvit film. För några år sen köpte jag mig en Canon Supershot SX200is som jag är väldigt nöjd med, en kompakt kamera med extra allt. Den har lärt mig mycket om foto faktiskt och jag har kört mycket på manuellt läge för att pränta in hur det funkar. Och nu har jag precis köpt mig den där efterlängtade systemkameran. Jag har inte velat lägga pengar på det förut för jag har inte tyckt att jag fotat tillräckligt mycket men nu har jag börjat känna att jag önskar lite mer än min Canon kan ge mig så nu slog jag till på en begagnad Nikon D300 som jag tror att jag kommer att bli väldans nöjd med. Mycket att lära och läsa in då manualen är tjock som bibeln .... både GT och NT. Men spännande ska det bli.

Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
på en stubbe i skogen ur termos och nån "överraskningskaka" till eller kanske pannkakor jag steker på Triangat och Nutella på.

Spökhuset
Spökhuset
2 kommentarer
Kristallträd på fält
Kristallträd på fält
9 kommentarer
Gumma
Gumma
1 kommentarer
Vintergunga
Vintergunga
2 kommentarer
Solig dag
Solig dag
0 kommentarer
Strut
Strut
0 kommentarer
Nattträd
Nattträd
1 kommentarer
Beduin på kulle
Beduin på kulle
4 kommentarer
Beduin på kulle utan mur
Beduin på kulle utan mur
0 kommentarer
 
 
Makro
Vanligt
1 bilder
Bilder jag gillar
Vanligt
5 bilder
Natur
Vanligt
3 bilder
 
 

Lastolite HaloCompact