Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Malin-D
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-08-04
Senast inloggad: (visas ej)

Hej och välkommen till min sida.

Jag älskar att ta bilder, att hitta inspiration hos andra fotografer eller i naturen, hos människor - ja överallt där 'fotosuget' triggas.

Jag har beslutat att inte lägga upp fler bilder här på fotosidan, jag är en ytterst glad amatör och jag känner att mina bilder inte är så intressanta för andra som jag önskat. Min tanke var att utvecklas och få tips på förbättringar, som jag också fått. Men det är svårt att få kommentarer... och jag har inte riktigt tålamodet att lägga upp bilder som ändå bara är 'osynliga'. Ja, shame on me :-)
Men jag är inne på FS varje dag, tittar, beundrar, förundras, njuter av alla bilder. Dessutom har jag en ny hobby i att läsa bloggarna som jag tycker är underhållande. Det kommer jag att fortsätta med. Jag kommer att ge en och annan kommentar, eller svar på nåt inlägg där jag känner att jag kan bidra.

Istället utvecklar jag min blogg, där en liten men nära skara vänner gläds åt mina bilder. Det känns bra :-)

Och du - känner du för det kan du alltid titta in i min blogg:
Malin bakom kameran

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Barn, Studio, Posering, Produkter, Porträtt, Växter, insekter, naturdetalj

Mitt bästa fotominne:
Varje gång jag tar fram kameran och har en rolig stund med härliga skratt tillsammans med vänner och mina och andras barn

Mitt sämsta fotominne:
För många år sen när jag var i Tunisien. På den analoga kamerans tid. Ville fånga ett av dom vackra husen, och valde med omsorg. Men det slutade snöpligt när en beväpnad vakt kommer fram till mig och rycker ur filmen ur kameran. Huset jag siktat in mig på var nämligen presidentens sommarhus...

Min största inspiration:
Mina vänner och barn

Drömbilden är:
Ni vet - den DÄR bilden! :-)

 
Neo-doggen
Vanligt
0 bilder
Blommor i studio
Vanligt
0 bilder
Ministudio
Vanligt
0 bilder
Vinter
Vanligt
0 bilder
Halloween
Vanligt
0 bilder
I naturen
Vanligt
0 bilder
Höst
Vanligt
0 bilder
HighC
Vanligt
0 bilder
Havet
Vanligt
0 bilder
I luften
Vanligt
0 bilder
Life
Vanligt
0 bilder
Marint
Vanligt
0 bilder
Motor
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS