Annons
Användarnamn: Aly
Ålder: 33 år
Bor: Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2009-08-07
Senast inloggad:

Jag heter Malin, är 25 år och studerar till yrkesfotograf inom reklam & magasin på Gamleby Fotoskola och har precis avslutat min LIA-period hos olika fotografer inom reklam, mode och konst samt praktiserat på en reklambyrå i Stockholm.

Fotograferat har jag gjort sedan 14 års ålder, då allt började med bilder på tävlingsryttare i hästhoppning, konsert & bandbilder. Allt eftersom tiden gick blev jag mer och mer intresserad av modefotografi, och det är mitt huvudämne som jag jobbar med idag. När jag fotograferar mode är jag främst intresserad av en filmisk, genuin närvaro i bilderna & starka kvinnor.

Jag älskar elektronisk musik med stark bas, styrke- & konditionsträning a la Bodypump & Bodystep, podcasts, mode, illustration, böcker, konst, & teckning.

Så när tid finns passar jag på att hänga med kompisar, fika, teckna kroki på min gamla konstskola eller dokumentärt i miljö, måla, gå på teater, utställningar och fotografera egna projekt.

+ Katter, sommaren, allt som har med choklad att göra, fullkornspasta pesto & salladsost, inredning, julen, sushi, tv-serier & Kent.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Bröllop, Mode, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

Jag fikar helst:
På Urban Deli & Mood

 
Shows
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS