Annons
Användarnamn: spring67
Ålder: 56 år
Bor: ekeby, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-08-22
Senast inloggad:

Hej !

Kul att du tittade in.

Mitt namn är Karina och jag älskar att fotografera och har egentligen gjort det sedan barnsben, men på allvar sedan årsskiftet 2007/2008 då jag köpte min nuvarande digitala systemkamera. Jag är även ny medlem i en fotoklubb, Helsingborgs fotoklubb. Vilket skall bli väldigt roligt, spännande och även lärorikt och framför allt att träffa likasinnade.

Jag gillar naturen, djur och porträtt men försöker mig även på andra motivområden.

Detta läste jag hos en annan medlem "Finns inget så rogivande som att sitta på en stubbe ute i skogen med kameran i handen och bara vänta....
Rätt som det är så händer det. "
Hoppas en dag jag får möjlighet till detta, för naturen som sagt är underbar. Men jag är inte en ensamvarg, så behöver lite sällskap när jag åker ut.

// Karina

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
alla objektiven o kameran så klart

Drömbilden är:
en macrobild som får en att häpna och/eller en hdr bild

 
Fjärilar
Vanligt
3 bilder
Husdjur
Vanligt
3 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
Naturen
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS