Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Casowa
Ålder: 31 år
Bor: Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2009-08-30
Senast inloggad:

Namnet är Caroline, men folk kallar mig Caius och jag har 20 års erfarenhet av livet på denna jord. Så folk anser att jag är vuxen nu för tiden - vilket inte jag gör.
Jag fotograferar, skriver, ritar, skapar, syr, läser, drogar musik och ser på anime och film. Böcker och manga som handlar om allt mellan himmel och jord är vad jag läser (i bokväg är favoriterna fantasy och rysare. I mangaväg är det deckare, sådant som är baserat på/inspirerat av den Viktorianska eran och ganska brutala och blodiga saker som är favoriterna). Drakar är min livsglöd, demoner är mina drömmars lycka och Egyptens forna kultur är mitt kall. Min gud är Mata Nui och mitt syfte till att leva består av tre för öga simpla ord.
Dagdrömmer och bestämmer över mina drömmar om nätterna till större delen. Ritar större delen av min tid (dessvärre är det sällan seriöst, oftast är det lite sådär "hej jag har tråkigt, let's draw some dragons!" som händer) och när jag skriver så ser jag det som sker framför mig, vilket för den delen också är större delen av min fritid. Fotografera gör jag oftare än vad jag minns, men ibland mer sällan än vad jag ser.
Böcker som är äldre än både dig och mig är mina vägar till det förflutna, men även böcker ifrån vår egen tid står mig nära hjärtat.
Jag älskar mycket som är gammalt och fint, för det är som en evighet innan jag kan släppa taget om det. Platser, kameror, böcker, kläder och övriga ting är mina skatter ifrån förr.
Gick utbildningen media med inriktningen tryck teknik på skolan som jag anser är världens bästa. Nu praktiserar jag på Swedbank och till hösten beger jag mig vidare till ett lokalt tryckeri där jag ska ha min nästa praktik (och eventuellt lyckas få jobb om jag kan lära mig offset på tre månaders tid).
Så som många andra bloggar jag för att ha ett tidsfördriv, men jag låter ibland även min tid gå åt till att sy.
Jag har inget favoritband, så fråga mig inte om det, inte heller någon favoritlåt, musiken jag lyssnar på är hårdrock, metall, rock och punk framförallt. Jag hatar techno och dunka dunka saker utan mening och innebörd.
Jag har favoritanimes, och de går under namnen "Pandora Hearts", "Kuroshitsuji", "Ao no Exorcist", "Nabari no Ou" och "La storia della Arcana famiglia" - men om jag ska vara ärlig så gillar jag majoriteten av alla animes som jag har sett. Jag är allätare och ser det mesta, men det är få som blir "wow vad sjukt bra".
Jag har favoritmangas, och de går under namnen "Pandora Hearts", "Kuroshitsuji", "Naruto", "Waltz" och "Maoh: Juvenile Remix".
Jag har många favoritkaraktärer, så ni kan inte kräva att jag ska nämna alla. De tre som innehar första platsen som mina absoluta favoriter av mina favoriter är å andra sidan fyra trevliga personer som kallar sig för Break, Semi, Undertaker och Yoite.
Mina drömmar är att en gång i framtiden vara fotograf, men även författare och att jobba på tryckeri. Sedan har jag även en idiotisk idé om att jag vill bli Sveriges nästa fantasy illustratör.
Jag klassas för den delen inte som normal och mänsklig kan tilläggas. Det kanske inte låter som om jag är konstig utifrån denna text, men tror ni att jag säger allt om mig själv eller? Om ni gör det är ni dummare än mig och finaste Tobi, och det är illa.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj

I kameraväskan har jag alltid:
Canon EOS 700 samt tele och normalzoom till den, plus extra film om den som är i är nära att ta slut, femtioöring. Nikon D60 samt 60mm macro och en 50mm och minneskort. Olympus Trip 35, plus extra film om den är nära att ta slut. Olympus OM-2 samt en 50mm plus extra film. En Polaroid Automatic Landcamera, extern blixt, batteri och film. Filter, puttsdukar, visitkort, bakre och främre lock till objektiv, lock till kamerahusen, penna, fjärren till D60. Ibland även plånboken.

Drömbilden är:
Bland annat en bild i solned/uppgången på någon savann i Afrika, någon/några nice bilder på ormar ifrån olika platser i världen, och så skulle jag älska att fotografera en egen bild på pyramiderna i Egypten bara för att jag är otroligt farcinerad av dem och kulturen de en gång hade där.

ANNONS