Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: flygnord
Ålder: 39 år
Bor: Nacka, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2009-09-12
Senast inloggad: (visas ej)

Actionjunkie, prylnörd, hemmafixare och gör-det-själv-människa som alltid har några mer eller mindre seriösa idéer i olika projektfaser. Idéerna rör allt från enstaka bildidéer via kortfilmer till årslånga projekt. Att jag är planeringsfreak bidrar till att seriositeten på allt jag gör kanske är något högre än vad som är nyttigt.

Frilansar inom media, mestadels TV, där jag växlar mellan perioder bestående av arbetsnarkomani och spontanresor. Stort intresse förutom foto är skidåkning -det enda av mina intressen där prylnördfaktorn kan konkurrera med den inom foto.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Mörkrum, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En spontanresa till mallorca i sällskap med en god vän. Urartade till en veckolång fotosession innehållande allt från nattfoto och ljussättning till undervattensfoto.

Mitt sämsta fotominne:
När jag glömde båda batteriladdarna hemma inför en två veckor lång semester. Snålade på fotograferingen hela resan av rädsla för att stå där utan batteri, när jag väl kom hem fanns fortfarande halva batteristyrkan kvar.

Min största inspiration:
Andra fotografer och magiska ljusförhållanden.

Jag fikar helst:
En cappuccino med en bit morotskaka till, gärna hos Cocovaja i sthlm.

I kameraväskan har jag alltid:
Alldeles för mycket!

Drömbilden är:
..något man aldrig når upp till.

 
Foton
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS