Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: idaeriiksson
Ålder: 31 år
Bor: Kalix, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2009-09-21
Senast inloggad:

Jag blev intresserad av fotografering vintern 2006 och fotade då med en vanlig kompaktkamera. I Januari 2007 bestämde jag mig för att köpa en systemkamera. Det blev en Canon EOS 400D, den lärde jag mig väldigt mycket med. Men under 2010 investerade jag i en Canon EOS 50D och var mycket nöjd! 2012 kände jag dock för att investera i en ny kompis, vilket blev en Canon EOS 7D. Den snabba autofokusen och möjligheten att filma gjorde att kreativiteten kunde flöda vidare i nya riktningar!

Jag har precis avslutat min Universitetsutbildning och jobbar nu som IT-konsult. På min fritid får jag utlopp för min kreativitet med kameran, vilket passar mig ypperligt!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
det har jag inte upplevt ännu

Min största inspiration:
“A good photograph is one that communicates a fact, touches the heart and leaves the viewer a changed person for having seen it. It is, in a word, effective.” - Irving Penn

Jag fikar helst:
Mammas vaniljbullar med ett glas mjölk!

I kameraväskan har jag alltid:
Canon EF 50mm f/1.8 Tamron AF 28-75/2,8 XR DI

Drömbilden är:
en bild som jag aldrig blir less att titta på

 
Blandat
Vanligt
9 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Fotografier
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS