Annons
Användarnamn: la lente
Bor: Lundsbrunn, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2009-09-22
Senast inloggad:

Har länge varit intresserad av bild och foto men under åren har fotointresset varierat. Den första kameran, en Franka II 6x6, inköptes för sparade slantar i unga år. Den kameran hängde med i många år men senare blev det genom bl.a Praktika och Chinons systemkameror som motiven betraktades. Under en period provade jag också på mörkrumsarbete.
När den sista analoga kameran hade tjänat ut blev det en naturlig övergång till digitalt foto. Har under många år haft en digital Minolta men har nu också skaffat en Nikon D200. Nu känns det verkligen som att det finns alla möjligheter...!
Det blir många bilder på naturens former och färger men även sportbilder och annat. Finns det tid och om det är möjligt så granskar jag gärna motiven ur olika vinklar och gör sällan efterarbete i datorn. Många bilder tas hemmavid, dvs i trakten av Vänern och västgötabergen men jag söker också gärna motiv vid våra kuster.
På Fotosidan inspireras jag av alla er andras fina bilder men läser också produktrecentioner och annat. Jag är tacksam för och tar gärna emot konstruktiv kritik på egna bilder!

 
Annat
Vanligt
8 bilder
Årstider
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS