Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Miss A
Bor: Örebro län
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2009-10-22
Senast inloggad:

Studerade analogt foto i tonåren och byggde mörkrum för svartvitt i badrummet. Älskade fotograferandet med passion, men gradvis då jag började jobba mer som formgivare kom det digitala in i mitt liv och det analoga försvann ut… Då jag inte hade någon riktigt bra digitalkamera som höll måttet för den typ av jobb jag behövde den för, hamnade fotograferandet i bakgrunden och jag ägnade mig mer åt att retushera/efterbehandla andras bilder i Photoshop på beställning.

Men efter ganska många år utan att ha haft någon bra kamera att jobba med fick jag nog. Jag var så trött på att sitta med andras alster och aldrig riktigt kunna förverkliga en vision från början till slut, eller också behöva överprocessa bilder för att ta död på det brus min egen kameras bristande sensor orsakat…

Undvek att tänka på prislappen och inhandlade tillslut en riktigt bra digital systemkamera att återutvecklas med i fotograferandets ädla konst.

Nu några år senare är jag med en Canon 5D Mark II, fotar mode, editorials, porträtt och hotell. Jobbar fortfarande med grafisk formgivning, men nu är det det som har hamnat i bakgrunden… Äntligen fick jag ordning på mina prioriteter! ;)

 
Diverse
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS