Annons
Användarnamn: Nathalie Agnekil
Ålder: 35 år
Bor: Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2009-10-27
Senast inloggad:

Hej!

Jag är en nyetablerad fotograf i Stockholms-området som har fotograferat sedan 2008. Jag är spontan, entusiastisk och ambitiös och jag jobbar hårt och brinner för det jag gör.

Min portfolio består hittills av mycket porträtt, natur, stadsfoto och någon gång ibland slinker det inte en och annan enklare tillställning. Jag hoppas kunna utöka och börja fotografera bröllop också.

Ni kan ta en titt på min hemsida/blogg eller maila mig på nathalie_agnekil@live.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Posering, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Kylan som bet sig fast i hela kroppen när jag stod och experimenterade med långa slutartider i flera timmar i minusgrader, fick en av mina bästa bilder, och kände att jag levde.

Mitt sämsta fotominne:
Inget jag kan komma på för tillfället!

Min största inspiration:
Anledningen till att jag började fota var Emelie Ohlsson. Jag ser upp till fotografer som Ansel Adams och Imogen Cunningham men min glöd och inspiration hittar jag i Peter Lik och Agnieszka Wormus.

Jag fikar helst:
Med vänner? ;)

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran, så klart! Men jag klarar mig inte utan mitt Canon 50mm/1.4, och på resor klarar jag mig inte utan mitt Canon 10-22mm/3.5-4.5!

Drömbilden är:
Det vet jag inte, den kommer dyka upp vid rätt tillfälle.

ANNONS