Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Kuhono
Bor: Hägersten, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1972
Medlem sedan: 2009-11-08
Senast inloggad: 2024-06-16 17:38

Fotograferandet är för mig ett sätt att utforska mig själv och min omgivning. Jag har alltid fascinerats av att man kan se världen på ett nytt sätt om man tittar på den genom en kamera. Detta avspeglas nog också i mina bilder och motivval.

Jag har fotograferat regelbundet sedan tolvårsåldern då jag fick ärva min fars Yashica Minister III inför en skolresa till Danmark. Så småningom började jag att fotografera svartvitt och tillbringade en hel del tid i min fars fotolabb under tonårstiden. Jobb och familj gjorde att fotointresset allt mer kom på undantag, men för sex-sju år sedan insåg jag att digitaliseringen gjort det mycket enklare och mindre arbetskrävande att skapa och visa bilder. Då vaknade mitt fotointresse till liv igen.

Jag gick med i Midsommargårdens fotoklubb 2008. Fotoklubben är både en ingång och kontaktkanal till "fotovärlden" i Sverige och ger också en struktur som gör att jag regelbundet måste lägga tid på mitt bildskapande.

Medlem i gruppernaANNONS