Användarnamn: Thomaza
Ålder: 32 år
Bor: Vänersborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2009-11-10
Senast inloggad: 2019-02-21 22:11

Mina huvudmotiv och inspirationskällor har alltid varit fåglarna, så länge jag kan minnas! Förr i tiden avspeglade sig det intresset främst i min konst, vilket fortfarande är ett av mina största tidsfördriv. Men för ca 12år sedan började jag på allvar med fågelskådning, ffa sträckfågelräkning i vänersborgsviken. Därefter gick det fort och jag har rest land och rike runt många gånger i jakt på att få se de rariteter som dykt upp i landet.
Men efter några år kände jag att nånting fattades, jag fick inte riktigt ut det jag ville av mina resor trots att jag fick se mina fåglar. Så 2006 skaffade jag mig min första systemkamera och sen var jag fast! Sen dess har mycket hänt, man har lärt sig mycket och numera har jag nästan helt gått över till fågelfotografering även om jag fortfarande tycker det är skönt att ibland bara ställa sig i Vänersborgsviken med tubkikaren några timmar och spana ut över Vänern.

Medlem i grupperna

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.Du behöver Macromedia Flash 9 och ha Javascript påslaget för att kunna se bildspel.

Ladda ner Flash
 
Fåglar i Sverige
Vanligt
538 bilder
Vilda djur
Vanligt
48 bilder
Landskap & växter
Vanligt
174 bilder
Insekter & fjärilar
Vanligt
6 bilder
Norge
Vanligt
27 bilder
Färöarna 2018
Vanligt
62 bilder
Extremadura, Spanien 2016
Vanligt
69 bilder
Dovre fjell, Norge
Vanligt
24 bilder
 
 

Elinchrom Rotalux Softboxes