Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MarieAn
Ålder: 49 år
Bor: Kristianstad, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1993
Medlem sedan: 2009-11-12
Senast inloggad:

Jag är en glad 2 barns mamma vars största intresse är att fotografera. Bor utanför Kristianstad med min familj. Önskar att dygnet skulle ha fler timmar för att hinna utveckla mitt stora fotointresse

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Är från Norge för 8 år sedan. Kom ut från en av Norges längsta tunnlar, klockan var ca 05.00 på morgonen. Jag hade kommit till en av de vackraste plasterna jag sett på jorden... kameran gick varm

Mitt sämsta fotominne:
Var på vår första semester med vår första son, vi hade gått ner till sjön för att ta lite fina foto. Glada gör vi detta, när vi kommer hem och framkallar så är alla bilder suddiga, kameran hade gått sönder. Dagen efter köpte jag min första digital kamera.

Min största inspiration:
Mina barn

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Allmänt
Vanligt
1 bilder
Sport
Vanligt
2 bilder
Frukt o grönt
Vanligt
3 bilder
Svart - Vitt
Vanligt
1 bilder
Norge
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Macro
Vanligt
0 bilder
Fotosöndag
Vanligt
0 bilder
Ett första försök
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS